Kovács Gábor Áron

SCROLL

A Saint George Palace chef-je:

Kovács Gábor Áron

Sunt Kovács Gábor Áron, proprietarul și șeful bucătar al Restaurantului Castel și sălii de evenimente Saint George Palace și al Bistro-ului GADO Gourmet.

Am absolvit Colegiul Economic și Administrativ Berde Áron din Sfântu Gheorghe, specializarea ospătar-bucătar, apoi am început prima mea slujbă la Restaurantul Castel. După un an, am simțit că vreau să învăț mai mult, să-mi dezvolt cunoștințele cu tehnici și trucuri moderne în arta culinară, așa că în 2011 am mers să practic/studiez la Restaurantul Király din Castelul Buda din Budapesta, unde au trecut mulți oameni faimoși. Am lucrat pentru experiență profesională și la Restaurantul Klassz, Bistro Déryné, Bistro Seasons și Gastropub Fricska.

Scopul meu este să ridic nivelul ospitalității locale și să ofer oportunitatea oamenilor să descopere noutățile gastronomiei. Pe termen lung, dorim să producem fiecare ingredient pentru bucătăriile noastre!

Producem salamuri mucegăite tradiționale, fără aditivi, diverse mezeluri, siropuri, sucuri de fructe și amestecuri de condimente, toate fabricate artizanal și în sezon.

KÖVETÉS